Adresa: Kralja Zvonimira 75, 21210 Solin

099 631 8684; 098 764 543 info@saldo-libri.com

Online knjigovodstvene usluge

Mrežni (engl. online) knjigovodstveni program “e-računi”

S obzirom na to da pratimo najmodernije trendove digitalizacije knjigovodstva, među prvima na području Dalmacije uveli smo mrežno (engl. online) knjigovodstvo.  Točnije, na području Solina i Kaštela prvi smo uveli knjigovodstvo pomoću mrežnog (internetskog) programae-računi“.

Radi se o knjigovodstvenom računalnom programu kojim se možete koristiti preko bilo kojeg internetskog preglednika, bez prethodne instalacije, s visoko osiguranom zaštitom podataka. E-računi omogućuju pristup podacima smještenim na internetskim serverima, bilo kada i sa bilo kojeg mjesta ukoliko imate pristup internetu, tako da su vam vaši podaci, kako nama tako i vama, dostupni 24 sata dnevno – 7 dana tjedno – 365 dana godišnje.

Za pristup programu dovoljan je pristup internetu te neki od uređaja – računalo, tablet ili mobitel – i jednostavno se možete povezati sa knjigovodstvenim programom i provjeriti poslovanje firme, stanje na žiro računu, IOS po kupcima ili dobavljačima. Jednostavno se može povući datoteka za plaćanje te je učitati u komitentovo internet bankarstvo (nema više ručnog unošenja svakog računa na plaćanje ili nošenja virmana za plaćanje računa na FINU, POŠTU ili BANKU). Uz navedene značajke program e-računi imaju i niz drugih mogućnosti koje ćemo vam predstaviti i prilagoditi ih prema potrebama poslovanja vašeg društva, obrta ili udruge.

Program se nalazi na internetskim serverima tzv. oblaku (engl. cloud) tako da je pristup podacima uvijek nadohvat ruke, a koji su vam važni za poslovanje, npr. VIES-baza, OIB broj firme, tečajna lista pri unošenju računa u stranim valutama i dr.

Prednosti mrežnog (engl. online) knjigovodstva

 • Knjigovodstveni program vam je dostupan 24 sata dnevno – 7 dana tjedno – 365 dana godišnje
 • Ne morate brinuti o izradi pričuvnik preslika podataka (engl. backup) jer je su oni spremljeni na mrežne servere odnosno u tzv. oblaku (engl. cloud)
 • Knjigovođa ne mora biti u vašoj neposrednoj blizini, čak ni u istom gradu ili županiji
 • Jednostavnost u izradi izlaznih računa – transakcijskih ili gotovinskih (unos fiskalnog certifikata u program)
 • Mogućnost izrade SEPA – datoteke za internetsko plaćanje (engl. online banking)
 • Uvid u stanje i promet po vašem poslovnom računu u svakom trenu
 • Prilikom unosa ulaznih dokumenata unosimo sliku računa, tako da vi pohranu računa možete imati u vlastitim prostorima, nama trebate samo skenirati ulazne račune preko Whats-appa, Vibera ili e-pošte te ih dostaviti u naše knjigovodstvo radi uredne i pravovremene predaje izvještaja
 • Izvornik ulaznih i izlazni računa i dalje morate čuvati 12 godina kako nalaže Zakon o računovodstvu i Opći porezni zakon, ali ne morate više izvornike računa do 15-og u mjesecu u zadnji tren donositi knjigovodstvu radi obrade dokumenata prije izrade PDV-a
 • Nema više papirnatih evidencija radnih sati, sve se jednostavno unosi u program
 • Nakon obračuna plaće dostavljamo vam SEPA datoteke na e-poštu (ukoliko vi obavljate plaćanja ). Uz SEPU vam šaljemo i ostale podatke vezane za plaće. Uz dogovor isplatne liste mogu se dostavljati direktno radnicima na e-poštu ili mobitel
 • Mogućnost izrade radnih naloga za potrebe proizvodnje
 • Odlično razrađen dodatak za TURIZAM – poseban postupak obračuna MARŽE turističke agencije
 • Mogućnost dodatka za POS uređaj
 • Izravno slanje e-računa za tvrtke koje posluju sa obveznicima JAVNE NABAVE
 • Uz sve navedeno ima još puno mogućnosti u koje ćete se sami uvjeriti u tijeku poslovanja

Jedina doplata za vašu tvrtku je ukoliko vam je potreban POS uređaj, izrada radnih naloga i dodatak za turizam te se svaki naplaćuje po 99,00 kn mjesečno. Sve ostalo za vas je besplatno.

Kontaktirajte nas i uvjerite se u prednost mrežnog (engl. online) računovodstva uz odgovoran i ažuran tim.