Adresa: Kralja Zvonimira 75, 21210 Solin

099 631 8684; 098 764 543 info@saldo-libri.com

Pogodnosti

ONLINE KNJIGOVODSTVENI PROGRAM E-RAČUNI

S obzirom na to da pratimo najmodernije trendove digitalizacije knjigovodstva, među prvima na području Dalmacije uveli smo mrežno (engl. online) knjigovodstvo putem računalnog programa “e-računi koji se može koristiti preko bilo kojeg internetskog preglednika, bez prethodne instalacije, s visoko osiguranom zaštitom podataka. E-računi omogućuju pristup podacima smještenim na internetskim serverima, bilo kada i sa bilo kojeg mjesta ukoliko imate pristup internetu, tako da su vam vaši podaci, kako nama tako i vama, dostupni 24 sata dnevno – 7 dana tjedno – 365 dana godišnje, dakle, u bilo koje vrijeme. O tome više pročitaj OVDJE.

IZRADA POSLOVNOG PLANA

Sama izrada poslovnog plana zahtjeva da se potanko razradi analiza o ulaganju u posao, o budućim rezultatima, te o nekim rješenjima za moguće rizične situacije. Uz vašu ideju mi ćemo vam pružiti savjete koje će vam pomoći u izradi plana, a time približite bespovratna sredstva. O tome više pročitaj OVDJE.

USLUGA SAVJETOVANJA

Usluga savjetovanja pri samostalnom otvaranju trgovačkog društva d.o.o. i j.d.o.o. preko aplikacije START (više o tome pročitajte na stranicama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta: https://start.gov.hr/st/index.html). Time je bitno je snižen financijski trošak osnivanja d.o.o. Nema više bilježnika, punomoćnika, pečata i biljega.

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE S VAŠE ADRESE

Imate važnih i neodgodivih obaveza? Ne brini te se. S vaše adrese za područje Solina i okolice osobno preuzimamo poslovnu dokumentaciju radi knjiženja. Na vama je samo da ju pripremite u dogovorenom terminu.

DOSTAVA DOKUMENTACIJE

Isto tako, umjesto vas, dostavljamo nadležnim tijelima svu potrebnu dokumentaciju i obrasce.

Vaša briga je naša odgovornost.